call us Hívjon minket: +36 20 535 1789

Egészségbiztosítás

Milyen esetekre köthető egészségbiztosítás?
Magánszemélyek és kollektívák számára kétféle egészségbiztosítás (betegségbiztosítás) köthető a biztosítási piacon.

 

 

Kérjen ingyenes ajánlatot: ITT

 

Összegbiztosítás: Az esemény bekövetkeztekor a biztosító az általunk előre megválasztott biztosítási összeget kifizeti részünkre, pl.:

 • Kórházi napi térítés biztosítás (kórházi fekvőbeteg ellátás esetén napi térítés)
 • Műtéti térítés biztosítás (a térítés mértéke a biztosítási szerződésben szereplő összegtől és a műtét orvosi besorolásától függ.)
 • Gyógyulási támogatás biztosítás (további anyagi támaszt jelent kórházi ápolás, műtét esetén)
 • Kiemelt kockázatú betegségekre vonatkozó biztosítás (rosszindulatú daganatos megbetegedés, szívinfarktus, agyi érkatasztrófa, krónikus veseelégtelenség, AIDS, szívkoszorú-ér műtét (by-pass) diagnosztizálása, illetve műtéte, valamint a fenti okokból bekövetkező halál estén nyújt szolgáltatást
 • Orvosszakértői intézet által megállapított I-II. csoportos rokkantságra, vagy I-II-II. csoportos rokkantságra vonatkozó biztosítás (egyszeri, a biztosítási szerződésben szereplő összeg kifizetése)
 • Keresőképtelenségi napi térítés biztosítás

 

Szolgáltatásbiztosítás, az új lehetőségünk az egészségbiztosításban

Mit nyújt a magán-egészségbiztosítás az Ön és családja számára?

A társadalombiztosítás keretén belüli betegellátás - korántsem orvosszakmai - színvonala ma Magyarországon is több szempontból kifogásolható. Elég csak a várólistákra, a sorban állásra, az időpont egyeztetés „lehetőségére”, a kórházi szobák, rendelők nívójára gondolnunk. Az apróbb ambuláns műtétek, sőt a járóbeteg-ellátás és a diagnosztikai vizsgálatok esetében is gyakran hetekig-hónapokig tartó várakozási idővel kell számolnunk, és sajnos a hálapénz intézménye sem garancia a jobb és gyorsabb ellátásra.

A szolgáltatás-finanszírozó egészségbiztosítások lehetőséget teremtenek arra, hogy modern diagnosztikai eszközökkel felszerelt magánklinikán, várakozási idő nélkül vegyük igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat. Ügyfeleink fix éves díjért átlátható és minőségi magán-ellátást kapnak, ami az országos hálózatnak köszönhetően mindenhol könnyen elérhető.

Mire terjed ki a magán-egészségbiztosítás?

 • 24 órás telefonos egészségügyi tanácsadás, ellátásszervezés;
 • Korlátlan számú járóbeteg-ellátás az ország legjobban felszerelt magánklinikáin (belgyógyászat, gyermekgyógyászat, fül-, orr-, gégészet, szemészet, nőgyógyászat, urológia, bőrgyógyászat);
 • Prevenciós szűrővizsgálat évente;
 • Diagnosztikai vizsgálatok (kiemelten nőgyógyászati citológia, EKG, ultrahang, röntgen, mammográfia, hallásvizsgálat, anyajegy-vizsgálat, csontsűrűség-vizsgálat, szem- és látásvizsgálat, allergiavizsgálat bőrön);
 • Teljeskörű diagnosztikai vizsgálatok (pl. MRI, CT, PET-CT);
 • Teljeskörű laborvizsgálat (kiemelt vérvizsgálat, vizeletvizsgálat, fertőzésvizsgálat, bizonyos hormonvizsgálatok, férfiaknak PSA);
 • Házivizit, magán háziorvos;
 • Terhesgondozás;
 • VIP szintű kórházi fekvőbeteg ellátás, betegszállítás, egynapos sebészet - mindez magas színvonalú szolgáltatásokkal, igényes környezetben, hálapénz nélkül.

A fenti szolgáltatásokat igényeinktől és pénztárcánktól függően többféle biztosítási csomagból választhatjuk ki.

A magánbiztosítás megoldást jelent a hosszú várólisták és a hálapénz elkerülésére. A magán egészségügyi ellátás díját a biztosító szolgáltatása fedezi. A szolgáltatás igénybevételekor a biztosító közvetlenül az egészségügyi szolgáltatónak fizet.

Egészségbiztosítás cégeknek:

Egy 2012-től életbe lépett törvénymódosítás értelmében a munkáltató által kötött egészségbiztosítások (betegségbiztosítások) díja adó- és járulékmentessé vált.

BŐVEBBEN ITT
 

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A munkáltató által a munkavállalókra kötött betegségbiztosítás díja után a munkáltatónak ezután nem kell adót, illetve járulékokat fizetni, ugyanakkor a biztosítási díj költségként elszámolható. A munkavállaló számára szintén nem jelent adó- és járulékfizetési kötelezettséget sem a biztosítás díja sem a biztosító szolgáltatása. Munkáltatói juttatásként adható az éves Cafeteria kereten felül.

Az évente egyszeri prevenciós szűrővizsgálat a hangsúlyt a megelőzésre helyezi, ezáltal csökken a keresőképtelenség miatt kieső napok száma.

A cégvezetés részére speciális biztosítási csomag választható, amely a menedzserszűrés mellett magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt igényes környezetben, az ország legjobban felszerelt magánklinikáin, így a biztosítottak fix éves díjért átlátható és minőségi magán ellátást kapnak.

Az exkluzív egészségbiztosítási csomagok a járóbeteg és háziorvosi ellátáson felül magukban foglalják a VIP környezetben történő kórházi ellátást is.

 

Velünk biztonságban érezheti magát!

Velünk biztonságban érezheti magát!Sajnos hazánk romló egészségügyi helyzetét mindenki ismeri. Sok esetben sürgős segítségre lenne szükség, mégis, az adott vizsgálatra vagy kezelésre nagyon hosszú a várólista, akár több hónap is lehet.

Ez alatt az idő alatt a betegségek nagy része tovább romlik, akár visszafordíthatatlanná, vagy életveszélyessé is válhat. Nem beszélve arról, hogy a beteg nem tudja miatta élni az életét. Magán egészségbiztosításunkkal mindez elkerülhető!

Egészségbiztosításunk megkötésével egy modern, jól felszerelt magánklinikán, várólista nélkül veheti igénybe azt az egészségügyi ellátást, amelyre szüksége van. Sajnos sosem tudhatjuk, hogy mikor leszünk betegek, mikor van szükségünk egyszerre nagyobb összegre orvosi ellátásra. Ajánlatunk erre is megoldást nyújt, hiszen így egy folyamatos, ám sokkal kisebb megterhelésnek van kitéve a családi kassza, nem fordulhat elő, hogy egy szükséges kezelést nem tudunk kifizetni.

Magán egészségbiztosításunkkal kapcsolatos bővebb információkért keressen minket bizalommal!

 

Gondoljon a váratlan helyzetekre! – Érvek az egészségbiztosítás mellett

Gondoljon a váratlan helyzetekre! – Érvek az egészségbiztosítás mellettAz elmúlt években egyre nagyobb igény mutatkozik a magán egészségügyi szolgáltatásokra, legyen szó bármilyen betegségről, egészségügyi problémáról. Köztudott, hogyha valaki magánorvoshoz fordul, már a konzultációkat is meg kell fizetni, ennek megoldására pedig a legideálisabb, ha az egészségbiztosítás mellett dönt!

Az egészségbiztosítás tulajdonképpen a váratlan helyzetek megoldására született, hiszen egy betegség soha sem jöhet jókor, és ahhoz, hogy megfelelő kezelésben részesüljön, muszáj minimális anyagi keretet biztosítani! Az egészségbiztosítást bármilyen orvosi szolgáltatás esetében felhasználhatja, e téren nincs kivétel! Az egészségbiztosítást rendkívül kedvező feltételekkel veheti igénybe! Számos opció létezik, ennek köszönhetően személyre szabottá alakíthatja biztosítását!

Tájékozódjon egészségbiztosítási feltételeinkről weboldalunkon, további kérdés esetén pedig keresse kollégáinkat, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére!
 

Miért éri meg a TB-n felül is egészségbiztosítást kötni?

Miért éri meg a TB-n felül is egészségbiztosítást kötni?Sokan azt gondolják, hogy a TB fizetésével meg van oldva egészségük biztosítása. Ez azonban magánegészségügyi szolgáltatások és kezelések igénybevétele esetén nincs így, márpedig egyre inkább megéri ilyen kezelések mellett dönteni.

Aki egészségbiztosítás kötésén gondolkodik, akár állami támogatást is igénybe vehet, illetve lehetőséget kap arra, hogy a biztosítási díj összegét egészségpénztári számlájáról fizesse ki - ez utóbbi pedig akár adójóváírással is járhat. Ez alapján kijelenthetjük, hogy az egészségbiztosítás gazdaságos, de ami még ennél is fontosabb, egészségünk szempontjából is egyre inkább elengedhetetlen, hiszen a gyógyulási idő manapság egyre hosszabb ideig tart: rengeteg időt kell várótermekben ülve töltenünk, és még a szakorvosi rendelésekre is gyakran hosszú heteket, akár hónapokat kell várnunk, mire sorra kerülünk, egy komolyabb CT vagy MR vizsgálatról már nem is beszélve. A magánklinikák viszont - részben az állami szektor lassúságát kihasználva - egyre magasabb árakkal dolgoznak.

Egészségbiztosítás mellett nem kell várakoznia, pénzt spórolhat, és természetesen a hálapénz miatt sem kell aggódnia! Ellenben 24 órás egészségügyi tanácsadás és ellátásszervezés várja, és rendkívül gyors kezelések, amennyiben baj történne! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kerüljön kedvező helyzetbe, éljen a céges egészségbiztosítás előnyeivel! A színvonalas szolgáltatás garantáljuk!

Kérjen ingyenes ajánlatot: ITT

Kapcsolat

Assure-Man Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft.

1048 Budapest Járműtelep u. 23.

Tel.: +36 1 232 1150
Fax.: +36 1 232 1151
E-mail: info@assure-man.hu
Web: www.assure-man.hu

Ügyfélpanasz-kezelési szabályzat