Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre amiben folyamatosan tájékoztatjuk az aktualitásokról, új lehetőségekről

Társasházbiztosítás

A társasházbiztosítás lényege, hogy a lakóközösség egyetlen közös épületbiztosítást köt, melynek révén mind a közös tulajdonú és használatú, mind az egyéni tulajdonú épületrészek biztosítottak...

 

 

Kérjen ingyenes ajánlatot: ITT

A pincétől a padlásig épületbiztosítás

Társasház és Lakásszövetkezet Komplex Biztosításaink lehetőséget adnak az épületek, egyetlen szerződésben történő biztosítására, figyelembe véve a tulajdonosok egyedi érdekeit.

A társasházbiztosítást minden olyan társasház, lakásszövetkezet, vagy egyéb lakóközösség, lakópark, építőipari kivitelező, gazdasági társaság megkötheti, amely a közösség tulajdonát képező, vagy az ahhoz tartozó épületek, építmények, ingóságok (vagyontárgyak) megóvásában érdekelt, és szeretné azokat biztonságban tudni.

A társasházbiztosítás lényege, hogy a lakóközösség egyetlen közös épületbiztosítást köt, melynek révén mind a közös tulajdonú és használatú, mind az egyéni tulajdonú épületrészek biztosítottak a választott veszélynemek tekintetében. Így egy szerződés keretén belül biztosítjuk az egész épületet a pincétől a padlásig, a lakásoktól a közös helyiségekig.

A biztosítási díjat a társasház vagy a lakásszövetkezet a közös költségből fizetheti.

 

Kérjen ingyenes ajánlatot: ITT

Kapcsolat

1048. BUDAPEST, Járműtelep u. 23.

Tel.: +36 1 232 1150
Fax: +36 1 232 1151
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web : www.assure-man.hu
Ügyfélpanasz-kezelési szabályzat