call us Hívjon minket: +36 20 535 1789

Mit nyújt a szolgáltatásfinanszírozó magán egészségbiztosítás cégeknek:
Menedzsment exkluzív egészségbiztosítás:
VIP szintű kórházi fekvőbeteg ellátás
Menedzser szűrés

Szolgáltatásfinanszírozó magán egészségbiztosítás cégeknek, magánszemélyeknek(családoknak, egyéneknek)

a 2014. január 01. után  kötött  nyugdíjbiztosítások befizetései után 20 % (évente legfeljebb 130.000 Ft )adójóváírásban részesülhet.

Mindenki számára fontos , hogy  amikor eléri a nyugdíjas kort ne legyenek pénzügyi problémái , sajnos a Magyar nyugdíjrendszer egyre kevésbé teszi ezt lehetővé.

Fontos , hogy időben kezdjen el önmaga nyugdíjáról gondoskodni , hogy ne csak az állami rendszerre kelljen támaszkodni, erre az egyik megoldás  a nyugdíjbiztosítás.

Nyugdíjbiztosítás

A Biztosító kártéríti a Szállítót vevője nemfizetése (180 napos fizetési késedelme), vagy felszámolása, csődje, mint biztosítási események bekövetkezése esetén.

Hitelbiztosítás (kintlévőségbiztosítás)

Nyugdíjpénztárak

Jelenlegi nyugdíjrendszerünk felépítése:

 • Társadalombiztosítás
 • Magánnyugdíjpénztár
 • Öngondoskodás:
  • Önkéntes nyugdíjpénztár
  • Nyugdíjbiztosítás
  • Nyugdíj-előtakarékossági számla
    

Magánnyugdíjpénztár

 • Nem jelent többletfizetést, a munkavállalói nyugdíjjárulék átcsoportosításáról van szó.
 • A befizetett összegek nyomon követhetőek.
 • A magánnyugdíjpénztári megtakarítások örökölhetőek.
 • A magánnyugdíjpénztári tagdíj - a járulékalapot képező jövedelem (bruttó kereset) 8%-a - kiegészíthető 10%-ra.
 • A kiegészítés mértékének 30%-a az adóból visszaigényelhető.
 • Az egyéni számlán gyűlő összeg hozamot termel

Tagja lehet:

 • Pályakezdő (Kötelező);
 • 30 év alatti munkavállaló (választható).
   

Önkéntes nyugdíjpénztár

A több pilléren nyugvó rendszerben lehetőségünk van arra, hogy aktív kereső időszakunkban megalapozzuk nyugdíjas éveink anyagi biztonságát. Az öngondoskodás és előtakarékosság egyik legkedvezőbb formája az önkéntes nyugdíjpénztári tagság. Az önkéntes nyugdíjpénztári tagdíjat fizetheti a munkavállaló, igénybe véve a törvény által biztosított adókedvezményeket, vagy a munkáltató, aki a befizetett tagdíjat elszámolhatja költségként A tagdíj összege változtatható. A rendszeres tagdíjfizetésen tÚl lehetőség van többletfizetésre akár eseti, akár többszöri alkalommal. Nyomon követhető, ugyanis a pénztári tag befizetéseit a pénztár a tag saját nevén vezetett számlán tartja nyilván, és a hozamokat is szintén erre a számlára írja jóvá. Ehhez a hozamokkal növelt összeghez juthat hozzá nyugdíjas korában a pénztártag. Egyéni számlája egyenlegéről a pénztár rendszeresen tájékoztatja ügyfeleit. A pénztártag a belépési nyilatkozaton kedvezményezettet vagy kedvezményezetteket jelölhet meg, akik halála esetén adó- és illetékmentesen öröklik a felhalmozott megtakarítást .
Harmadik személlyel szemben fennálló követeléskor nem idegeníthető el, vagyis az egyéni számla tartalma a hitelez?k számára hozzáférhetetlen. A pénztártörvény szigorÚ befektetési szabályokat ír elő. Az ellenőrzést a tagok közvetlenül gyakorolják, mivel szavazati joggal rendelkeznek és betekinthetnek az iratokba, könyvekbe. Az önkéntes nyugdíjpénztári tag egyéni számláján lévő összeget a pénztár befektetője törvény által szabályozott módon befekteti és hozamot termel.

Kapcsolat

Assure-Man Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft.

1048 Budapest Járműtelep u. 23.

Tel.: +36 1 232 1150
Fax.: +36 1 232 1151
E-mail: info@assure-man.hu
Web: www.assure-man.hu

Ügyfélpanasz-kezelési szabályzat
Adatkezelési szabályzat