call us Hívjon minket: +36 20 535 1789

Rólunk

Társaságunkat 2004-ben, 12 év biztosítási gyakorlattal és tapasztalattal hoztuk létre.

Tagja vagyunk a Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének

 

Filozófiánk

Szeretnénk, hogy Ügyfeleinknek ne kelljen a város különböző pontjain "intéznie" biztosításait.

Kapja meg egy helyen, a Neki legjobban megfelelőt a hazai biztosítók kínálatából anélkül, hogy a biztosítási szerződések rengetegében eltévedne.

Célunk a családok és a gazdálkodó szervezetek kockázatainak biztosításokkal való lefedése, ezáltal a mindennapi veszélyek okozta anyagi veszteségek csökkentése, kizárása.

A biztosítások mellett az önkéntes pénztárak és a lakás-takarékpénztárak is partnereink a családok és vállalkozások gazdálkodásának optimalizálásában.

Tevékenységünk az Ügyfél megbízása alapján magában foglalhatja a kockázatelemzést, a meglévő biztosítások átvizsgálását; a kockázatoknak és körülményeknek megfelelő biztosítási konstrukciók megismertetését, szaktanácsadást, és szükség esetén a kárrendezésben való közreműködést.

 

Az Alkusz

2003. évi LX. Tv. (a Biztosítási törvény) definíciója szerint az alkusz:

46. § (1) "Alkusz előkészíti a biztosítási szerződés megkötését. Tevékenysége kiterjedhet a megbízó képviseletében a szerződés megkötésére, a megbízó igényeinek érvényesítésében történő közreműködésre. A biztosító ez irányÚ hozzájárulása esetén az ügyfél megbízásából jogosult a biztosítási díj átvételére, valamint a biztosító hozzájárulása vagy az ügyfél felhatalmazása alapján a kockázat felmérésében, a szerződésből eredő jogok és kötelezettségek teljesítésében és lebonyolításában való közreműködésre."

 

Biztosítási alkuszt keres? Válasszon minket!

Biztosítási alkuszt keres? Válasszon minket!Az életünket igyekszünk minél inkább kiszámíthatóvá tenni, igyekszünk felkészülni azokra a váratlan helyzetekre, amik veszélyesek lehetnek az addig kialakított életünkre. Egy jó biztosítással elérhetjük, hogy egészségünk, gépjárművűnk, otthonunk, vagyontárgyaink biztonságban legyenek. Egy nem várt baleset, bűntény, sérülés alkalmával nem kell végignéznünk, ahogyan az értékeink semmibe vesznek, hanem felkészülten oldhatjuk meg a problémákat, tovább léphetünk.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe profi biztosítási alkusz szolgáltatásait! Segítünk, hogy valóban azokat az ajánlatokat kapja meg, amik hasznosak az Ön számára, kiválasztjuk Önnek a legjobb biztosítási cégeket, hozzásegítjük a legkedvezőbb feltételek megtalálásához!

Keressen minket megadott elérhetőségeinken, ha tanácstalan, hogy melyik biztosítás való Önnek, ha aktuális, friss információkra kíváncsi, vagy ha egy helyen szeretné látni a teljes biztosítási piac kínálatát! Biztosítási alkuszaink segítenek megtalálni a legjobb megoldást!

 

Mi a dolga a biztosítási alkusznak?

Mi a dolga a biztosítási alkusznak?Biztosítási alkusz, vagy biztosítási közvetítő az az ember, aki segít a biztosítások kiválasztását és annak megkötését intézni. Sokan tévesen összekeverik a biztosítási alkusz és a biztosítási ügynök szerepkörét, pedig a kettő korántsem ugyanaz. Míg a biztosítási ügynök tulajdonképpen eladással foglalkozik, különböző biztosításokat próbál széles körben értékesíteni, addig a biztosítási alkusz kizárólag a saját ügyfelei érdekeit képviseli.

Ez azt jelenti, hogy az alkusz kapcsolatba lép leendő ügyfeleivel, feltérképezi azoknak az igényeit, pontosan tisztázza, hogy mire is van szükségük, majd pedig ennek alapján megkeresi számukra a piac legelőnyösebb ajánlatait. Életbiztosítás, utazási biztosítás, biztosítás járműre, vagy éppen házra; bármi szóba jöhet, amiben a biztosítási alkusz megfelelő jártasságot és információkat tud felmutatni. Működésük nem haszontalan, hiszen a laikusnak sokszor nagyon nehéz kiigazodni a különféle biztosítók szövevényes ajánlatai között. Időt és energiát spórolhatunk, ha egy biztosítási alkusz szolgálatait vesszük igénybe, és biztosak lehetünk abban, hogy semmit sem nézünk el!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és találja meg Ön is a legelőnyösebb megoldást!

 

Elveszik a biztosítási ajánlatokban? Forduljon biztosítási tanácsadóhoz!

Elveszik a biztosítási ajánlatokban? Forduljon biztosítási tanácsadóhoz!Manapság az emberek nem tudják elképzelni a nyugodt és kiegyensúlyozott életüket biztosítások nélkül. Azonban e téren már annyira gazdag a kínálat, hogy sokan képtelenek eligazodni a választékban, emiatt előfordulhat, hogy nem az adott körülmények szerint legelőnyösebb szerződést kötik meg. Ahhoz, hogy valaki könnyedén tájékozódjon a biztosítások világában, és a legjobb konstrukciót válassza ki, erősen ajánlott biztosítási tanácsadóhoz fordulni!

A biztosítási tanácsadó a közös megbeszélés során felméri az Ön igényeit a biztosításokkal kapcsolatban, majd az elképzelésekhez legjobban illő konstrukciókat ajánlja. A szakembertől nemcsak ajánlatokat hallhat, hanem kérdezhet is, ha az ajánlatok bizonyos részei nem világosak. Ha valamivel nincs tisztában, érdemes rákérdezni, ugyanis a megválaszolatlan kérdések rossz döntéshez vezethetnek!

Ha Önnek is biztosítási tanácsadóra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink mindenben a segítségére lesznek!

Szolgáltatásaink

Kiemelten megbízható vállalkozás

Kapcsolat

Assure-Man Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft.

1048 Budapest Járműtelep u. 23.

Tel.: +36 1 232 1150
Fax.: +36 1 232 1151
E-mail: info@assure-man.hu
Web: www.assure-man.hu

Ügyfélpanasz-kezelési szabályzat
Adatkezelési szabályzat
Tájékoztató belső visszaélés-bejelentési rendszerről